Cod : MAP8597 - in stoc
138.20 RON (tva inclus) 155.28 RON

Comanda telefonic: 0371 236 351

Set sexy compus din doua piese: sutien soft si chilot sexy, o alegere ideala pentru femeile care doresc sa se simta elegante si increzatoare. Acest set este realizat cu atentie la detalii si este proiectat pentru a sublinia frumusetea naturala a fiecarei femei.
Sutienul soft si chilotul sexy sunt confectionate din tulle delicat, cu un motiv floral subtil, care adauga un element de feminitate si romantism. Mai mult decat atat, aceste piese sunt infrumusetate cu dantela florala intr-o nuanta contrastanta, care adauga un aspect luxuriant.
Pentru a asigura o potrivire perfecta, sutienul se inchide la spate cu o panglica satinata dispusa in zig-zag, permitandu-ti sa ajustezi strangerea in functie de preferintele tale. Bretelele reglabile adauga un nivel suplimentar de personalizare, astfel incat sa te simti perfect in acest sutien elegant.
Chilotul sexy din acest set este cu adevarat spectaculos. Cu decupaje seducatoare si sireturi decorative la spate, acesta atrage cu siguranta atentia si ispiteste.
Acest set nu este doar o piesa de lenjerie intima, ci si o declaratie de stil si incredere in sine.

FABRICAT IN COLUMBIA

Compozitie: 80% Poliamida, 20% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES