Cod : MAP8638 - in stoc
138.20 RON (tva inclus) 155.28 RON

Comanda telefonic: 0371 236 351

Acest set sexy este cu adevarat provocator, compus din doua piese esentiale: un sutien seducator si un chilot clasic cu talie inalta, ambele realizate dintr-o dantela fermecatoare cu motiv floral.
Sutienul este proiectat fara armatura, pentru un confort maxim, se inchide la spate si dispune de bretele reglabile, astfel incat sa poti ajusta potrivirea in functie de preferintele tale.
Chilotul clasic cu talie inalta completeaza setul cu eleganta. Cu o croiala care iti va evidentia formele, acest chilot este atat confortabil, cat si senzual. Dantela continua sa incante, creand un aspect sexy si atragator.
Acest set este cu adevarat perfect pentru o noapte de pasiune si seductie, imbinand confortul cu un design deosebit de atragator. Te vei simti sigura pe tine si fermecatoare in acest set seducator.

FABRICAT IN COLUMBIA

Compozitie: 85% Poliamida, 15% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES