Cod : MAP8640 - in stoc
129.53 RON (tva inclus) 145.54 RON

Comanda telefonic: 0371 236 351
Cauti modalitati de a adauga o nota salbatica momentelor tale intime? Iti prezentam un set sexy din doua piese care cu siguranta iti va starni pasiunea. Acest set seducator este compus din tesatura delicata cu  model animal print (leopard) in combinatie cu dantela rafinata.
Setul sexy din doua piese este dominat de un model animal print (leopard), care adauga un aer salbatic si senzual. Acest design este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa iasa in evidenta si sa-si puna in valoare latura provocatoare. 
Sutienul din acest set sexy are bretele reglabile si un sistem de inchidere cu copci la spate, astfel incat sa iti asigure ajustabilitatea necesara pentru a te simti confortabil. Decolteul este pus in evidenta de benzi elastice decorative, adaugand un element de seductie suplimentar. 
Chilotul din acest set este cu adevarat special. Cu decupaje seducatoare care expun o mare parte din piele, vei atrage cu siguranta privirile admirative ale partenerului tau. Benzile elastice dispuse in mod fermecator adauga un plus de senzualitate si mister, facand acest chilot cu adevarat unic. De asemenea, chilotul este prevazut cu suspensii in partea inferioara, pentru un aspect complet irezistibil.
Acest set sexy este alegerea ideala pentru serile speciale cu partenerul tau. Indiferent daca vrei sa sarbatoresti o aniversare, o zi de nastere sau pur si simplu vrei sa adaugi un pic de pasiune in viata ta de cuplu, acest set te va ajuta sa creezi momente de neuitat.

Adauga o nota salbatica momentelor tale intime! Cu un design atragator si detalii seducatoare, acest set va starni cu siguranta pasiunea si admiratia partenerului tau. Asa ca nu mai sta pe ganduri si adauga acest set senzual la colectia ta de lenjerie intima pentru a trai momente de neuitat!

FABRICAT IN COLUMBIA

Compozitie: 85% Poliamida, 15% Elastan / 94% Poliamida, 6% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES