Cod : MAP2668 - in stoc
138.20 RON (tva inclus) 155.28 RON

Comanda telefonic: 0371 236 351
Intr-o lume in continua schimbare, in care modul in care ne percepem si ne prezentam este tot mai important, lenjeria sexy devine o parte cruciala a garderobei oricarei femei. Cu toate acestea, nu este doar pentru ochii celorlalti; este, de asemenea, pentru tine. Fie ca te pregatesti pentru o seara romantica sau vrei sa-ti incepi ziua cu un impuls de incredere, un set de lenjerie in trei piese poate face minuni. Iata un astfel de set special, confectionat din plasa cu ochiuri mici si material ce imita pielea, care iti va oferi o experienta incomparabila! Este momentul sa descoperi de ce fetele sexy se vor distra mult mai bine purtand acest sexy de lenjerie din trei piese.
Setul de lenjerie din trei piese pe care il prezentam astazi este conceput pentru a pune in evidenta frumusetea naturala a fiecarei femei. Combinatia de materiale din care este realizat il face ideal pentru a te simti sexy si increzatoare.
Include un sutien soft cu spatele si bretelele reglabile, un chilot sexy decupat la spate si un ham cu jartiere ajustabile.
Sutienul ofera suportul necesar si un confort extraordinar. Bretelele reglabile iti permit sa ajustezi sutienul pentru a se potrivi perfect, ceea ce este esential pentru un aspect impecabil.
Al doilea element al setului este chilotul sexy decupat la spate, cu circumferinta reglabila. Cu un design provocator, acest chilot adauga un element de surpriza si un plus de farmec.
Ultimul element al acestui set de lenjerie este hamul cu jartiere ajustabile. Acesta adauga un element clasic si seducator intregului ansamblu. Jartierele sunt reglabile, permitandu-ti sa le fixezi in functie de preferintele tale.
Este important de mentionat ca purtand acest set de lenjerie din trei piese nu este doar despre impresionarea altora. Este despre tine si cum te simti in pielea ta. Studiile arata ca purtarea de lenjerie sexy poate avea un efect pozitiv asupra starii de spirit. Te simti mai atragatoare si mai sexy, ceea ce poate creste nivelul de fericire si satisfactie personala. Purtand acest set de lenjerie, poti redescoperi si sarbatori feminitatea ta. Este o modalitate minunata de a te conecta cu partea ta sensibila si de a-ti arata dragostea si aprecierea fata de corpul tau.

Asa ca nu mai sta pe ganduri! Alege acest set de lenjerie si incepe sa te simti mai sexy si mai increzatoare ca niciodata!

FABRICAT IN COLUMBIA

Compozitie: 88% Poliester, 12% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES