Cod : MAP2660 - in stoc
129.53 RON (tva inclus) 145.54 RON

Comanda telefonic: 0371 236 351

In lumea modei si a intimitatii, seturile sexy din materiale textile care imita pielea sunt in topul preferintelor oricarei femei care doreste sa se simta atragatoare si senzuala. Aceste seturi combina confortul cu eleganta si ofera un plus de incredere in sine atunci cand sunt purtate. 

Acest set sexy din doua piese include un sutien soft si un chilot tanga cu talie inalta.

Sutienul inclus in acest set este cu adevarat special datorita formei sale neobisnuite. Cu o constructie unica, acest sutien ofera suport optim si evidentiaza forma bustului intr-un mod elegant. Armatura metalica integrata in sutien contribuie la sustinerea corespunzatoare a sanilor, oferindu-ti o silueta perfecta. De asemenea, bretelele duble reglabile iti permit sa ajustezi sutienul pentru a se potrivi perfect corpului tau. Inchiderea la spate cu o clema asigura stabilitatea si securitatea, astfel incat sa te poti bucura de confortul deplin pe tot parcursul purtarii.
Setul nostru include, de asemenea, un chilot tanga cu talie inalta, care completeaza perfect sutienul, te ajuta sa iti evidentiezi linia taliei si sa iti pui in valoare forma corpului. Decupajele seducatoare adauga un element senzual, fara a compromite confortul. Chilotul tanga ofera o acoperire usoara si se potriveste perfect sub orice tip de haine, astfel incat sa te simti increzatoare in orice situatie.

Indiferent daca il porti pentru a-ti surprinde partenerul sau pentru a te simti increzatoare in propria piele, acest set te va cuceri cu siguranta.

FABRICAT IN COLUMBIA

Compozitie: 88% Poliester, 12% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES