Cod : MAP8632 - in stoc
129.53 RON (tva inclus) 145.54 RON

Comanda telefonic: 0371 236 351

Atunci cand vine vorba de lenjeria intima, confortul si eleganta sunt aspecte esentiale. Un set sexy compus din doua piese - sutien soft si chilot clasic cu talie midi - este alegerea perfecta pentru femeile care doresc sa se simta atat confortabil, cat si atragatoare. Acest set de lenjerie, confectionat din tulle delicat cu dungi si dantela seducatoare cu motiv floral, reprezinta un adevarat exemplu de rafinament si stil.
Unul dintre aspectele deosebite ale acestui set de lenjerie este design-ul sau elegant si feminin.
Detaliile fac intotdeauna diferenta, iar acest set sexy de lenjerie este plin de ele. Sutienul este incununat de o mica fundita cocheta intre cupe, adaugand un element de farmec. Chilotul este, de asemenea, decorat cu o fundita pe partea frontala, completand aspectul atragator al intregului set.
Bretelele reglabile ale sutienului sunt infrumusetate cu dantela la spate, adaugand un element de eleganta si stil. Partea din spate a sutienului este inchisa cu ajutorul unor copci discrete, asigurand astfel o potrivire perfecta.
Un alt avantaj al acestui set de lenjerie este versatilitatea sa. Poti purta acest set pentru a te simti atragatoare si increzatoare in zilele obisnuite, dar si pentru ocazii speciale. Indiferent daca il alegi pentru a te rasfata sau pentru a-ti sublinia frumusetea intr-un moment deosebit, acest set se va dovedi a fi alegerea perfecta.

FABRICAT IN COLUMBIA

Compozitie: 88% Poliamida, 12% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES