Cod : MAP8604 - in stoc
138.20 RON (tva inclus) 155.28 RON

Comanda telefonic: 0371 236 351

Cand vine vorba de a crea o noapte de pasiune memorabila, fiecare detaliu conteaza. De la atmosfera romantica la alegerile muzicale, totul trebuie sa se imbine perfect pentru a crea o experienta de neuitat. Cu toate acestea, unul dintre cele mai importante aspecte ale unei nopti de pasiune reusite este alegerea lenjeriei intime potrivite. Si pentru ca suntem aici sa va ajutam sa straluciti, va prezentam un set seducator din trei piese, care cu siguranta va transforma orice noapte obisnuita intr-o aventura de neuitat.
In centrul acestui set seducator se afla un sutien fara armatura metalica, care va schimba cu totul modul in care va simtiti in lenjerie intima. Acest sutien extrem de sexy este confectionat din benzi elastice care se muleaza perfect pe forma corpului, evidentiindu-va atuurile. Cu o aplicatie brodata cu motiv floral plasata strategic peste mameloane, acest sutien adauga o nota de mister si seductie. Femeile care il poarta se simt incredibil de sexy si increzatoare in propria lor piele. Bretelele reglabile ale sutienului asigura confortul si ajustabilitatea de care aveti nevoie pentru a va simti bine in orice moment al noptii. Acesta se inchide la spate cu ajutorul unor copci discrete, permitandu-va sa il purtati si sa il inchideti cu usurinta.
Pentru a completa look-ul seducator al acestui set, chilotul tanga cu talie joasa este alegerea ideala. Confectionat din tulle nude translucid, acest chilot este atat confortabil, cat si sexy. Chilotul tanga este proiectat pentru a se potrivi perfect pe solduri si pentru a sublinia forma naturala a corpului.
Pentru a adauga un plus de eleganta si seductie setului, portjartierul asortat completeaza perfect ansamblul. Acest portjartier este confectionat din acelasi tulle usor translucid si se potriveste perfect cu celelalte piese din set. Cu jartierele reglabile, puteti ajusta lungimea in functie de preferintele dumneavoastra personale, asigurandu-va ca totul va sta in locul potrivit. Acest portjartier asortat este detaliul final care transforma acest set intr-o alegere perfecta pentru o noapte de pasiune.

FABRICAT IN COLUMBIA

Compozitie: 80.96% Poliamida, 19.04% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES