Cod : MAP8532 - in stoc
129.53 RON (tva inclus) 145.54 RON

Comanda telefonic: 0371 236 351
In cautarea unei experiente de lux si a unui set sexy din doua piese care sa-ti puna in valoare frumusetea naturala? Ai ajuns in locul potrivit! Va prezentam un set absolut seducator realizat din tulle cu un model floral rafinat, cu detalii delicate din dantela florala in nuanta contrastanta. Aceasta bijuterie de lenjerie intima este conceputa pentru a te face sa te simti incredibil de senzuala si sigura pe tine, indiferent de ocazia in care o porti.
Acest set seducator este compus din doua piese exceptionale: un sutien soft si chiloti asortati cu jartiere atasate.
Sutienul din acest set este conceput pentru confortul tau deplin. Uita de armatura metalica incomoda care preseaza si incurca! Sutienul dispune de cupe soft triunghiulare, incadrate cu o dantela florala subtila la margini. Decolteul este pus in evidenta de doua benzi elastice dispuse in forma de X, ceea ce confera un aspect intrigant si modern. Bretelele inguste, reglabile, iti permit sa ajustezi sutienul pentru a se potrivi perfect formei tale, pentru ca nu exista nimic mai important decat sa te simti confortabil in lenjeria ta intima, iar acest sutien este conceput sa se adapteze cu usurinta nevoilor tale.
Pentru o fixare sigura, sutienul este prevazut cu o inchidere la spate cu copci. Aceasta asigura ca totul ramane in locul sau, astfel incat tu sa te poti bucura de confortul si increderea pe care ti le doresti.
Setul include, de asemenea, chiloti asortati, cu un design care te va cuceri instantaneu. Talia elastica, suprapusa cu dantela, adauga un plus de eleganta. Decupajele sexy din partea de sus, atat in fata, cat si in spate, vor atrage privirile admirative. Croiala obraznica si jartierele reglabile atasate completeaza acest set incitant.
Dantela fina si detaliile atent lucrate nu doar iti imbunatatesc aspectul, ci si iti stimuleaza starea de bine. Te vei simti fermecatoare si sexy, indiferent de situatie.
Lenjeria intima nu este doar despre cum arati, ci si despre cum te simti. Acest set sexy din doua piese este creat pentru a-ti aduce incredere in fiecare zi.

Nu mai astepta! Investeste in tine si in increderea ta!

FABRICAT IN COLUMBIA

Compozitie: 94% Poliamida, 6% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES