Cod : DNMOUSEPIJ - in stoc
241.64 RON (tva inclus)

Comanda telefonic: 0371 236 351

Pijama vesela perfecta pentru o seara o seara de relaxare cu prietenele, inconjurata de comedii romantice, un pahar de vin si nu numai... Pijamaua este compusa din 2 piese. Bluza are maneca lunga, decolteu semicircular si este infrumusetata in zona pieptului cu un imprimeu deosebit al celebrului soarece elegant, Minnie. Pantalonul este lung, are talie elastica confortabila decorata cu o fundita satinata cocheta si este finisat in partea inferioara cu mansete. Modelul cu Minnie Mouse apare din nou, pe pantalonul lung, dar aici este redus si inmultit.

Cu certitudine, aceasta pijama va aduce o raza de bucurie pe chipul vostru, oferindu-va in acelasi timp un sentiment de confort si stil in timpul serilor voastre de distractie. Este un set vesel si fermecator care reuseste sa imbine in mod elegant elementele de relaxare si eleganta. Va veti petrece o seara minunata in aceasta pijama de dama! 

Compozitie: 100% Bumbac


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES