Cod : DNAISHAPIJ - in stoc
320.91 RON (tva inclus)

Comanda telefonic: 0371 236 351
Pijama de dama realizata din vascoza de inalta calitate pentru un somn odihnitor in orice sezon. Datorita proprietatilor sale superioare, aceasta pijama iti ofera un confort deosebit, invaluindu-te intr-o senzatie placuta si moale. Indiferent de cat de aglomerata a fost ziua ta, vei simti ca lumea dispare in momentul in care te vei inveli in aceasta pijama de vascoza de inalta calitate.
Cu aceasta pijama de dama, vei aduce un strop de eleganta si feminitate in dormitorul tau. Bluza cu maneca scurta are un decolteu in V finisat cu o panglica ornamentata din dantela, adaugand un element subtil de rafinament. Modelul floral in stil oriental aduce o nota exotica si unica, transformand aceasta pijama intr-o alegere perfecta pentru femeile care doresc sa se simta speciale si frumoase chiar si atunci cand se relaxeaza in intimitatea casei lor. Te vei indragosti de acest design atemporal si vei simti ca te rasfati cu fiecare purtare.

Pentru a asigura o potrivire perfecta, pantalonul acestei pijame este lung, uni si are o talie elastica confortabila. Astfel, nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la dimensiunea exacta a taliei tale sau la posibilele disconforturi cauzate de sireturi sau capse. Taietura si materialul elastic se adapteaza usor formei tale, permitandu-ti sa te misti in voie si sa te relaxezi complet in timpul noptii. Mai mult, talia elastica este decorata cu o fundita satinata cocheta, adaugand un detaliu adorabil si feminin.

Compozitie: 95% Vascoza, 5% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES